مات الكلام فوق الشفايف وانت شايف من سكات مات وجفت دمعه رفت فوق خدود الامنيات كنت بعشق فيك صديقى كنت بلقى فيك طريقى قولى مين هيبل ريقى من العطش بعد السكات يالى صمتك صوت ندانى يا ابتسامه مودعانى دا الى باقى من المعانى يا حبيبى يا دوب اهات
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر
لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 212 بتاريخ الخميس 24 أكتوبر 2024 - 6:57
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 380 عُضو. آخر عُضو مُسجل هو yosefalmterat فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 560 مساهمة في هذا المنتدى في 391 موضوع
: الطريقه : 1- تخلط مقادير العجينه جيدا حتى تتماسك 2-تترك مغطاه فى مكان دافىء لمده ساعه 3- توضع مقادير الصلصه على النار 4- قومى بتسخين الفرن 5- افردى العجين وضعى عليها الصلصه ثم المكونات يليه الزعتر واخيرا ترش بالجبن (اتركيها فى الفرن 20 دقيقه) لم استفيض فى البيتزا لان هنا فى المنتدى موضوع شامل عن كل انواع البيتزات وانصحكم بالعوده اليه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نصرة كامل المدير
الجنس : تاريخ التسجيل : 05/08/2009
موضوع: رد: الـــبــــــــيـــــتــــــــزا الجمعة 25 ديسمبر 2009 - 13:11
ميرسى على البيتزا بس انا بحط عليها لحمة مفرومة معصجة قبل الجبنةالمزرايلا
سندريللا المشرفين
الجنس :
تاريخ التسجيل : 29/01/2010
موضوع: رد: الـــبــــــــيـــــتــــــــزا السبت 30 يناير 2010 - 2:03
تسلم ايدك يا فنان بيتزا تحفه بس ممكن اخد حته ادوقها بقي ولا مش ممكن؟
بس حلوه اوي تسلم ايدك تقبل مروري
سندريللا
الحر الاصيل المشرفين
الجنس :
تاريخ التسجيل : 29/01/2010
موضوع: رد: الـــبــــــــيـــــتــــــــزا السبت 30 يناير 2010 - 6:28