مات الكلام فوق الشفايف وانت شايف من سكات مات وجفت دمعه رفت فوق خدود الامنيات كنت بعشق فيك صديقى كنت بلقى فيك طريقى قولى مين هيبل ريقى من العطش بعد السكات يالى صمتك صوت ندانى يا ابتسامه مودعانى دا الى باقى من المعانى يا حبيبى يا دوب اهات
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 9 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 9 زائر
لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 212 بتاريخ الخميس 24 أكتوبر 2024 - 6:57
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 380 عُضو. آخر عُضو مُسجل هو yosefalmterat فمرحباً به.
أعضاؤنا قدموا 560 مساهمة في هذا المنتدى في 391 موضوع
: طريقه التحضير: 1-تسخن معلقتين كبيرتين زيت فى اناء على نار متوسطه ثم يضاف البصل ويقلب حتى يلين ثم نضع الارز لمده دقيقتين 2- تضاف المرقه وتطهى لمده 15 دقيقه او حتى تمتص تماما مع التقليب من حين الى اخر 3- فى الوقت نفسه يسخن باقى الزيت فى طاسه ويضاف السبيط والجمبرى والسمك لمده 7:5 دقائق 4- تضاف المأكولات البحريه الى الارز وتقلب جيدا توضع على النار لـ10 دقائق ثم تضاف الكريمه اللبانى + الجبن وتقلب جميعا حتى يذوب الجبن